2022-11-21 42 瀏覽
今日放工經過九龍城,見到呢間餐廳門口乾淨企理又光鮮,相信應該似係新開無耐,鍾意食嘢嘅我當然唔會放過呢個機會。之後望望門口個餐牌,原來係食丼飯、炒麵、大阪燒等等嘅日本嘢,所以對呢間餐廳就更加有興趣。餐牌都有幾多選擇,最後揀咗比較抵食嘅二人餐 😋 雖然有客人都等緊外賣,但係餐廳出餐速度都好快,所以唔駛等好耐 🥰 二人套餐 ($168) : 一款大阪燒、一款飯/炒麵、兩款小食、兩款飲品。🍥 大阪燒就揀咗餐廳推介嘅明太子章魚大阪燒,賣相唔錯又超級足料,食到大大粒嘅章魚肉,而且口感鬆軟。蟹肉蟹膏炒麵真心無得頂,勁多蟹膏之餘又勁多料 🤤 而且份量都唔少。🍤 小食就揀咗芝士漢堡扒同香煎薄餅,芝士漢堡扒比預期中出色,超級邪惡嘅流心芝士。

外賣自取