2022-11-26 22 瀏覽
—~—~—~—~—~—~—~—~—~—~—~—📍Yay! 尋香雞 (九龍城)地址: 九龍城獅子石道84號地舖營業時間:極少會去九龍城既小編 今日就深入呢個九龍城寨到探索下🤣呢個地方一直比我既印象就只有好多好多好多間泰國餐廳🍴🇹🇭好多賣泰國食品/香料既小店舖🏗️我係完全無諗過係呢區入面 竟然有間臥虎藏龍嘅日式小店😋如果有留意小編既IG 大家都應該知道我係個鰻魚狂粉😍🐟🐠去謝日本餐廳都必定要嗌返條鰻魚先至會滿足,所以一睹佢既Menu,諗都唔諗就揀左鰻魚飯❤️ 🔸日式鰻魚飯 $65個飯好快就黎到我面前,飯面鋪上半條鰻魚,而魚上面都灑左啲紫菜碎,再淋上濃濃既鰻魚汁,配菜有椰菜絲,洋蔥絲,甘荀絲,成個飯一啲都唔單調,值得一讚👍🏼推介指數 ⭐⭐⭐⭐️⭐️食物質素😋😋😋😋🔸大阪王將炸餃子🥟6隻 $30呢個餃子🥟好出色 真心驚艷左我🤣原本叫呢個餃子係因為驚個飯唔夠塞飽我呢個大胃王而嗌的,但佢一上枱,超級香🤤煎到金黃酥脆,但又唔會好油膩,十分乾身,一咬落去爆汁 勁Juicy!熱辣辣 即使黎到之後小編掛住影相等左好耐先食,都仲好熱好卜卜脆 唔會擺耐左而淋曬🫣認真的 呢個必叫!!推介指數⭐⭐⭐⭐⭐️食物質素😋😋😋
—~—~—~—~—~—~—~—~—~—~—~—

📍Yay! 尋香雞 (九龍城)
地址: 九龍城獅子石道84號地舖
營業時間:

🔸日式鰻魚飯 $65

推介指數 ⭐⭐⭐⭐️⭐️
食物質素😋😋😋😋

🔸大阪王將炸餃子🥟6隻 $30

推介指數⭐⭐⭐⭐⭐️
食物質素😋😋😋😋😋

順帶一提 入面環境都乾淨企理,雪櫃都有好多款式比大家選擇,但因為我食我太飽 真係飲唔落 所以今次就無叫到飲品喇😆
我見都幾多人揸車去買外賣🥡 應該都有信心嘅保證的🧸🧸🤍🤍💯💯💯
@
_._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._ _._
整體 :
服務態度:👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
環境分數 ⭐⭐⭐⭐
CP值 🤍🤍🤍🤍

#foodie #food #Eat #Chill #yummy #delicious #couple #holiday #restaurant #holidaymode #HongKong #KowloonCity #九龍城 #日本菜 #飲飲食食 #香港好去處 #九龍區 #yay!尋香雞 #日式 #鰻魚飯 #香港 #餃子 #鰻魚 #大阪王將 #主理 #獅子石道
2022-11-26
  • 日式鰻魚飯,大阪王將炸餃子