2024-10-06 245 瀏覽
商務套餐二人前$680鵝肝🪿首先出場嘅係鵝肝多士,鵝肝非常大嚿,一咬落去充滿油香,師傅好貼心加咗蘋果喺中間,減低油膩嘅感覺🥰🥰是日海鮮🐚我哋當日嘅時候海鮮係蟶子,入口非常爽脆彈牙,好少食到蟶子可以煮到咁嘅口感,建議大家可以加少少鹽嚟食,鮮甜味更加出!😋😋季節魚🐟我哋當日嘅季節魚係銀鱈魚,魚肉非常之滑,外面燒到焦香仲帶少少脆口添,最有特色嘅係佢哋嘅魚皮脆到好似炸紫菜咁🤘🏻🤘🏻日本廣島蠔🦪蠔肉飽滿,除咗有蠔嘅鮮味,師傅仲放咗煙肉碎同蔥花增加口感,食完之後蠔肉嘅味道,仍然會一直喺口入面繼續迴盪清酒煮蜆🍶蜆肉非常厚肉大粒,一放入口就有濃郁嘅海水味,清酒湯底充滿着蔬果嘅甜味,另一大重點,就係師傅煮緊嘅時候火光紅紅,好似睇緊表演咁👀美國牛肉薄燒🐮外皮會有少少焦脆嘅感覺,咬落去肉汁就會滲透到成個口入面,非常Juicy!日本黑豚肉薄餅🐷呢一個黑豚肉帶豬臊味,薄餅入面包裹住蔥蒜同埋豬肉,無論係口感定味道,食落覺得有啲驚喜!套餐已經包咗沙律、炒菜、炒飯、味噌湯、漬物同埋甜品,完全唔使驚唔夠飽,反而擔心飽得滯😂😂

商務套餐二人前$680

鵝肝🪿