2022-11-04 675 瀏覽
前排突然心血來潮好想出九龍城😋於是上網搵左呢間清真餐廳 佢係區內好出名架,可能你求其問一個街坊邊到賣牛肉餅 佢地都答到你🤣✏️牛肉餅 $46兩件 佢唔係坊間街邊買既咁凍冰冰 佢上枱時係熱辣焫焫架!咬果陣要小心 入面超多汁瀉出黎😹好好味✏️羊肉小籠包 $50 四隻 其實有牛肉小籠包 但既然都食左牛肉餅,而我同男朋友都鍾意食羊肉既 所以嗌左呢個😋如果你接受到羊肉嘅騷味 呢個絕對要試!又係多汁惹味 要我形容 就好似有隻生羊就你面前咁 味道好騷但好好食!✏️酸辣湯麵 $50 口感好奇怪 好麵粉好淋既麵,然後上面鋪左一堆辣肉醬 成碗食落去都無乜口感😅可能食開真清菜既人會鍾意 但我地就唔太識欣賞同特別建議嗌喇✏️雞絲海蜇 如圖睇 份量都唔算多 食落無乜特別(不過你預左食呢道小食本身道無特別)純粹過下口癮🤣建議大家嗌其他整體黎講 對於人食羊既我地黎講😋呢間餐廳都好岩食💡我地平日6點幾黎無乜人唔洗排隊,但坐坐下陸續多人喇,客源方面都多外國人同香港人🇭🇰總結: 7/10🫰🏻
前排突然心血來潮好想出九龍城😋
於是上網搵左呢間清真餐廳