🌟九龍城隱世Cafe 爆漿開心果修女泡芙呢間Cafe都係提供自家烘焙的餐點!所以我地今日一點幾黎到時已經有啲甜品Sold out左啦,好彩我嘅目標開心果修女泡芙仲有~店鋪木系裝修加上隱世地理位置比到人一種放輕鬆嘅感覺,而且仲有室外座位同淡黃色嘅外牆都非常吸睛!————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣▪️北非沙卡蔬卡配意大利香草麵包 $108北非沙卡蔬卡嘅醬汁混合左西班牙香腸、番茄、蔬菜、蛋、羅勒、和芝士等食材做得好濃味,又酸又辣咁,搭配好香口嘅麵包,食得好惹味!▪️開心果修女泡芙 $68修女泡芙雪人嘅外形加上外皮係薄身香脆,上下都用Cream加強味道層次,泡芙內餡有大量嘅開心果忌廉,而且開心果味都好濃,而唔會太甜,咬落去口感好好~▪️香草北海道芝士蛋糕 $62超淋身嘅半融芝士蛋糕,好香濃芝士味,好食~————————————————
🌟九龍城隱世Cafe 爆漿開心果修女泡芙

▪️北非沙卡蔬卡配意大利香草麵包 $108
北非沙卡蔬菲配香草麵包

▪️開心果修女泡芙 $68
開心果修女泡芙

▪️香草北海道芝士蛋糕 $62
超淋身嘅半融芝士蛋糕,好香濃芝士味,好食~
香草北海道芝士蛋糕

————————————————