2023-04-27
燚火鍋專門店 (九龍城).九龍城除左泰國野,其實火鍋都好有保證,特別今日我地食呢間! 之前已經行過去地鐵站比佢個名吸引左,夠特別呀嘛! 之前感冒好耐無打過邊爐,今日食到仲要呢間性價比超高,啤酒四月做緊買一送一之餘,野食都勁大份又好食送嘅前菜.▪️羅宋鮮蟹湯▪️.🥹好正呀,羅宋蕃茄做底,愈煲愈濃郁個蟹仲要勁大隻,肉爽甜,又非常之多膏本身入面都有啲椰菜同芹菜,$198非常抵叫.▪️響鈴·羊肉片·脆皖腩▪️.呢個咁濃郁又索味嘅湯,必叫響鈴;羊肉片都好香唔會勁羶🤭 脆腩真係勁新鮮,一人有三舊,仲要每件都新鮮脆卜卜.▪️蟶子·娃娃菜·台灣貢丸▪️.蟶子$38@就叫兩隻,都好大隻! 娃娃菜就唔多介紹,台灣貢丸一客六粒,又係好正,少少爆汁夠juicy又有咬口菇香!.▪️黑松露墨魚餅▪️.我倆成日都喜歡叫墨魚餅,呢個又係驚喜之選,好重黑松露味之餘夠彈牙.📌 燚火鍋專門店 (九龍城)九龍城南角道44號地舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
九龍城除左泰國野,其實火鍋都好有保證,特別今日我地食呢間! 之前已經行過去地鐵站比佢個名吸引左,夠特別呀嘛! 之前感冒好耐無打過邊爐,今日食到仲要呢間性價比超高, 啤酒四月做緊買一送一之餘,野食都勁大份又好食
送嘅前菜.
▪️羅宋鮮蟹湯▪️
🥹好正呀,羅宋蕃茄做底,愈煲愈濃郁
個蟹仲要勁大隻,肉爽甜,又非常之多膏
本身入面都有啲椰菜同芹菜,$198非常抵叫
▪️響鈴·羊肉片·脆皖腩▪️
▪️蟶子·娃娃菜·台灣貢丸▪️
▪️黑松露墨魚餅▪️
📌 燚火鍋專門店 (九龍城)
九龍城南角道44號地舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️