2009-03-13 6 瀏覽
約左4位朋友7點半,好彩有book位,去到時門口已排了超過10人的隊,真是唔book位,唔好去,有排等。我見有噤多人等,以為d食物好掂,但食過後感覺可以,但未去到必食,我相信係價錢在又一城來講比較平,使百多元可以食到排類,算幾抵!我地叫了一客雞沙拉、天使麵、羊架、肉眼、鱸魚糙米飯、lemon cake、banana chocolate cake及chocolate cake。放心!你一定叫得番我叫的食物,因為每種食材得一種煮法或配料,等唔知點選的人方便些,但事實係少野選,好快就落到order。雖然cafe的擺脫似乎以情侶客為對象,但環境太open而變得好嘈,我唔建議情侶去,反而一班女仔去,傾大聲左都唔覺。不過,枱面較細,不可一次過放多碟食物,及坐得比較迫。另外,侍應就唔夠醒目,雖然係食西餐,但一班人通常都會share,侍應次次放低碟食物就算,唔識俾公筷。我地一路食到10點先走,用enjoy card簽賬仲有9折,好抵一句講晒:如果想用少少錢食到似高級餐廳菜,可以一試,真是超級抵!!!!

2009-03-12