前排同男朋友去Megabox行街,無意中發現附近既零碳天地原來有一間走小清新風格既CAFE🍴Outdoor環境勁靚,店內滿佈植物,好有去左野餐既感覺,餐廳有lunch set、沙律、麵食等等,價錢都好抵食,值得一試😍🐮照燒焦糖洋蔥牛肉包入面都好足料,有牛肉、洋蔥、沙律菜同紫菜,香甜醬汁食落不易膩,牛肉軟諗同洋蔥好夾🍝蒜香辣蝦意粉大推! 蒜香味濃帶點辣味,意粉煮得岩岩好,蝦肉大大隻爽口彈牙,另外仲加左小番茄,香而不膩🍤大蝦涼拌粉絲夏日之選❄️醬汁可選花生醬/辣醬,粉絲順滑吸汁,香口惹味加入大量蔬菜如紅蘿蔔、青瓜、椰菜絲好有口感,蝦肉同樣出色,值得一試☺️🧉Espresso Tonic ☕️Iced Latte兩杯飲品上枱都有靚靚漸層,打卡一流,自己就鐘意Espresso Tonic 果杯多啲,酸甜開胃有助消暑Gsfagbvbvv

🐮照燒焦糖洋蔥牛肉包

🍝蒜香辣蝦意粉

🍤大蝦涼拌粉絲
夏日之選❄️醬汁可選花生醬/辣醬,粉絲順滑吸汁,香口惹味

🧉Espresso Tonic
☕️Iced Latte