2013-07-29
1954 瀏覽
因為試過大埔嘅Luca覺得唔錯,見到尖沙咀分店有9折coupon, 所以趁放假黎試一試。呢度環境較昏暗,或者話較有情調啦,但老公見到呢度嘅menu設計,就覺得好local,好彩上菜後吋啲味道都唔錯。部份飲品buy 1 get 1 free。餐前有暖暖嘅餐包。我哋order 咗1個pizza,1份main course。Pizza – Meat Lover $140Pizza係regular 10" size,睇落好似唔錯咁,濃濃嘅芝士上有幾款唔同嘅肉類 – 肉腸、辣牛肉碎、火腿同辣肉腸,非常滋味,好彩餅底係薄批,所以都唔會太滯。之後到焗法國黃油春雞釀黑菌意大利飯 $238呢味菜較淡口,雞燒得幾香,皮薄肉都嫩,但飯就淡咗少少,另外有薯蓉同菜伴碟,由於只有少少sauce,所以好靠食材本身嘅味道。我哋6:30開始食,當時只有另一枱客,但走時都差唔多坐滿。服務都唔錯,waitress 亦有不時幫我哋斟水。價錢就ok啦,一般西餐廳嘅price range,老公話可以再encore喎XP
部份飲品buy 1 get 1 free。餐前有暖暖嘅餐包。 我哋order 咗1個pizza,1份main course。
Pizza – Meat Lover $140
Pizza係regular 10" size,睇落好似唔錯咁,濃濃嘅芝士上有幾款唔同嘅肉類 – 肉腸、辣牛肉碎、火腿同辣肉腸,非常滋味,好彩餅底係薄批,所以都唔會太滯。 之後到焗法國黃油春雞釀黑菌意大利飯 $238
呢味菜較淡口,雞燒得幾香,皮薄肉都嫩,但飯就淡咗少少,另外有薯蓉同菜伴碟,由於只有少少sauce,所以好靠食材本身嘅味道。 我哋6:30開始食,當時只有另一枱客,但走時都差唔多坐滿。服務都唔錯, waitress 亦有不時幫我哋斟水。價錢就ok啦,一般西餐廳嘅price range,老公話可以再encore喎XP