2007-01-25
21/01/2007 (日)星期日無乜野做,一個人過左葵芳「BEST BERRY」HEA...本想飲杯咖啡+件cake,店員好nice,主動介紹D餐比我~差唔多價錢,但係多個雪糕!我一邊打機一邊嘆!坐左個幾兩個鐘!店員都無過黎騷擾我,亦都無不肖o既樣。值得一讚!個餐有(美式咖啡+ 乳酪蛋糕+ 生果配雪糕)咖啡:味道正常,OK。乳酪蛋糕:幾好味,不過如果成舊都係就好味D,因為淨係得蛋糕面o個層係乳酪味!不過都好軟熟!生果配雪糕:生果粒新鮮,可以揀3款!個乳酪味雪糕仲好特別添!真係好正!※P.S. 會再黎食雪糕,好過成日都去Starbucks,飲同款咖啡。呢度較fresh!同埋呢度有兩部電腦上網!仲好似可以無線上網添(如果大家有notebook)~ 同埋都幾多外國人入黎食野!真係幾好!又抵!
個餐有(美式咖啡+ 乳酪蛋糕+ 生果配雪糕)
咖啡:味道正常,OK。