2020-02-28 6565 瀏覽
香港人食好西慣咗要排隊同限時,呢間餐廳同事舊年已經想試但話怕排隊所以一直都無食,疫情下應該會少人啲,所以無得book嘅情況下大家放工走去睇下環境,其實食飯係要俾錢同埋係忙碌過後想輕鬆一下,如果唔係快餐,作為一個客人我覺得應該係可以book位,無限時同有唔錯嘅招呼,不過繁忙嘅香港要得倒以上正常嘅待遇變得奢侈,直至最近亂世先可以重回正軌。入到去係唔錯嘅日系裝修,有bar檯,一個人食都可以,唔會你睇望我眼,疫情下嘅星期一都坐咗8成,可想而知之前情況係會幾瘋狂,我地三個人被安排坐大檯,係8人檯,旁邊無人,不過隔個位有食客,對我嚟講當然係鍾意卡位,唔想好似搭檯咁,不過無位都無辦法。點咗青囗,蟹膏意粉,期間限定栗子pancake, 另外一個士多啤梨pancake 。青囗上碟好靚,不過我覺得太細隻,配薯條,薯條係粗身,好好味。蟹膏意粉,有2隻蟹腳,個汁調得好味,3個人食個份量啱啱好,如果2個人應該會有啲heavy栗子pancake ,pancake喺入面,其實好少,栗子都唔特別香,一般般。士多啤梨pancake ,份量幾大,上碟好靚,我地三個人啱啱好3件,pancake 好香,好味過幸福pancak
士多啤梨pancake ,份量幾大,上碟好靚,我地三個人啱啱好3件,pancake 好香,好味過幸福pancake,不過士多啤梨唔甜。

士多啤梨pancake

flat white