由於屋企人要趕船,特登早半個鐘係門外等,員工表示唔可以提早落單或者入去排隊,只可以係門外等,我地都體諒員工時間準備同休息,於是等到11:30。我地係第一台人到,但員工竟然先安排其他人入座同電子落單。電子落單系統之後故障,員工竟然唔係先幫最早排隊嘅我地人手落單,仲要係我三吹四請先過黎處理。之後食物遲遲未上台,實情係因為不斷有人walk in買外賣,表明自己趕船,就可以打尖準備佢地份食物先。當我都表明其實我地都趕船,請樓面問一下廚房,樓面員工竟然反問“趕船?”,並露出不耐煩且難以置信嘅表情。最後,由於電子系統故障,改用人手落單,最後收錢竟收double,員工應該知道一碗面不過60,四個人竟然收400而唔自覺收錯錢。面又記得比少一份,錢又要收多。大家去之前請自行衡量,要唔要冒住無野食,錢又要收多,船又上唔倒嘅風險去食。我屋企人最後係三分鐘內食完碗面,兩分鐘跑去碼頭,實情係我地預左一個鐘,即使員工要準時先落單,我地都有至少半個鐘。