2006-10-04 0 瀏覽
今晚Order了一個$308 的二人餐(三款食物+兩款自選甜品).先來兩個麵包, 個包好大個, 唔算好熱, 但個皮好脆, 感覺似豬仔包. 再來沙律, 生菜, 蓄茄, 水欖, 份量唔算多, 再配沙律醋, 感覺好醒胃. 套餐:- 炸魷魚筒: 一D都唔'UN', 再配茄汁, 唔錯! - 幼龍蝦配天使麵: 個汁幾好味! 酸酸辣辣. 但龍蝦肉唔夠爽.- 素菜薄餅: 麻麻地...餅底好厚! 加上餡料只有水欖, 菜, 磨菇.- 意大利芝士餅: 比較硬身, 少少酒味. 冇入口即溶感覺, 仲有D'漏'.- 朱古力意大利芝士餅: 朱古力味濃而帶苦, 完全蓋過酒味. 食物質數一般, 食淨了好多, 可能食完餐前的麵包後已經飽了一半.

套餐:
- 炸魷魚筒: 一D都唔'UN', 再配茄汁, 唔錯!