2019-04-18
早兩天係Ig見到有人食這間飯店!見圖真係想試!即刻係O.R. 揾到,点知要落訂,原來餐廳提供的海鮮每日都要到街市搜羅確保新鮮!本來我最怕麻煩還要落訂即想縮,但知到這原因又好似合理喎!於是payme入了兩舊水!星期四去到食館一貫作風二坡坊格局!係有些逼!我一早点了個龍蝦炒鍋!一見個鍋嚇一跳,成個山咁高係用橋底辣蟹多蔥炒蒜那種 烹調,視覺效果極好,香味亦好香。有龍蝦, 扇貝, 蟶子,大蛤, 象拔蚌,蝦,鮑魚!你話兩人份量我真係驚一驚因為都幾多!我即試龍蝦先,味道香濃蒜味好香有小辣,中辣,大辣,微辣選擇!我揀小辣配海鮮會好些,一入口龍蝦嘅新鮮真係好正好鮮甜真係新鮮喎!蝦爽口美味,樣樣海鮮都新鮮美味,要彈就係鮑魚囉,吾夠味可能始終係大連鮑不過成個餐690大元又新鮮又美味仲想点!值得留意係包兩罐飲品,like完讚完多一罐,食完還有比利時雪糕多種味道選擇,我要了朱古力大人揀了榴蓮味道都超正!成個飯,還有火鍋可以繼續仲半價潻!不過我無福消受了,因為飽到行吾 旭!埋單加一7舊幾食齊海鮮同火鍋無野投訴了!讚!
星期四去到食館一貫作風二坡坊格局!係有些逼!
我一早点了個龍蝦炒鍋!
埋單加一7舊幾食齊海鮮同火鍋無野投訴了!讚!