2014-06-17
唔知點解, 而家好似少左好多人唱k, 講真, 之前有好幾年無去唱k, 我記得以前唱幾個鐘, 通常都會趕人走, 近排去唱番, 通常星期五去, 仲要夜晚8:00 攞房, 都講明可以唱到零晨5:00, 認真過份。。。 而家唱k, 我都會揀呢間, 貪佢房夠大, 有獨立厠所, 仲有buffet, 二百幾蚊包埋唱k, 其實好抵, 所以去到都無期待過d嘢好味, 但我睇到食物質數, 我覺得賺左wor, 佢地會有即開生蠔(有三個時段供應)及雪場蟹(雪場蟹唔係次次有), 另外當然有刺身壽司。。。熱食亦有好多選擇, so far 嚟講, 大部份都ok, 仲要每次去都有唔同既熱食, 特別提提我有一次試過炸雞柳, 真係好好味, 講真, 二百幾蚊,都算係咁特別提一提, 有一次去已經過左buffet時段,我地叫左個炸魷魚蘇, 真係不得了既好味, 炸得剛剛好,唔油膩, 鬆脆, 唔會死咸, 出面都好少食到,
就算酒樓都好少見到, 唔錯, 唔錯
特別提一提, 有一次去已經過左buffet時段,我地叫左個炸魷魚蘇, 真係不得了既好味, 炸得剛剛好,唔油膩, 鬆脆, 唔會死咸, 出面都好少食到, 就算酒樓都好少見到, 唔錯, 唔錯