其實呢間𝒄𝒂𝒇𝒆都真係幾遠 唔係上天地堂都唔會特登搭車去敬文🤣今次又同朋友二訪😚.📌蔥花玉子烤三文治 $34呢款除咗有蔥炒蛋仲有芝士同肉鬆🤤炒蛋唔滑 而且係超級鹹...鹹到食完會好口渴🥺再加埋芝士真係搞唔掂🧀好彩有啲肉鬆甜甜地 不過作用唔大~~絕對建議走醬 如果唔係更加濃味🙈都係推介花生醬嗰款💕.咁遠水路嚟到 當然要試埋佢地嘅甜品🍮不過嗰日唔夠一點去到 好多已經賣晒🥺好想試佢地啲𝒓𝒐𝒍𝒍 𝒄𝒂𝒌𝒆𝒔 有冇人試過話我聽好唔好食😭.📌焙茶雙層芝士蛋糕 $42之前喺旺角店食過佢地嘅朱古力榛子烏龍茶芝士蛋糕🌰🍫係完全冇茶味嘅 所以對呢款都冇乜期望 點知有驚喜喎🤩面層係檸檬味嘅蛋糕🍋底就係焙茶味嘅芝士蛋糕😚焙茶味都出 又食到芝士味 兩者𝒃𝒂𝒍𝒂𝒏𝒄𝒆得唔錯😎面頭嘅焙茶𝒄𝒓𝒆𝒂𝒎都好正 焙茶味仲濃‼️仲要好幼滑🤤海綿蛋糕幾鬆軟 芝士蛋糕幾𝒄𝒓𝒆𝒂𝒎𝒚軟滑 唔係實淨𝒕𝒚𝒑𝒆🥰餅底牛油味都香 消化餅味都好出 不過就唔夠脆🧈.📌𝑩𝒂𝒊𝒍𝒆𝒚巴斯克烤芝士蛋糕 $42呢款酒鬼一定鍾意❤️酒味超級濃 係濃到苦🥃一開始食係甜味重啲 但越食就越苦 我𝒇𝒅食到塊面都紅咗😳不過個口感係唔錯 做到𝒃𝒂𝒔𝒒𝒖𝒆 𝒄𝒂𝒌𝒆嘅軟
📌蔥花玉子烤三文治 $34
蔥花玉子烤三文治

📌焙茶雙層芝士蛋糕 $42
焙茶雙層芝士蛋糕

📌𝑩𝒂𝒊𝒍𝒆𝒚巴斯克烤芝士蛋糕 $42
呢款酒鬼一定鍾意❤️酒味超級濃 係濃到苦🥃一開始食係甜味重啲 但越食就越苦 我𝒇𝒅食到塊面都紅咗😳不過個口感係唔錯 做到𝒃𝒂𝒔𝒒𝒖𝒆 𝒄𝒂𝒌𝒆嘅軟心效果同焦香👍🏻個餅底都好特別 係加咗𝒏𝒖𝒕𝒔😻有果仁香之餘 仲增強咗口感👅面頭仲有啲奶蓋 好香甜 奶味都好濃🥛可以中和吓個苦味🤫
𝑩𝒂𝒊𝒍𝒆𝒚巴斯克烤芝士蛋糕

📌四季春青茶 $22
食𝒄𝒂𝒌𝒆當然要配杯茶消消滯🍵茶底都幾濃 但可以再苦澀啲🤏🏻+$4要咗芝士奶蓋🤤芝士鹹香味好重 口感好厚實 仲有啲芝士粒粒喺入面🤩不過個量就唔算多 得薄薄一層🥺
四季春青茶
焙茶雙層芝士蛋糕