2023-05-25
之前食過佢哋嘅afternoon tea set,今次就嚟食early dinner🍽️ Side Dish炸甜番薯條•檸檬蜜糖醬🍟番薯條甜甜地好開胃,份量都多,大概3-4人份量,幾抵食👍🏻👍🏻Main Dish風乾火腿•馬蘇里拉•忌廉芝士脆飯煎餅🧀風乾火腿嘅鹹香同芝士嘅香味一上菜就聞到,脆飯煎餅嘅口感就好似飯焦咁,好香脆,忌廉芝士令到個脆餅更加香又唔會太漏😍😍燒八爪魚•墨汁脆片•培根馬鈴薯🐙賣相幾igable,以為燒八爪魚會好韌,但係食落都幾爽口彈牙,培根馬鈴薯用咗五花腩,食落好油香🤤🤤Dessert海膽雪糕•清酒冰🍶🍧呢個係MVP,好新奇嘅口味但係唔伏仲好好食🧡🧡我本身就鍾意食海膽,個雪糕賣相同味道都似海膽,下面清酒雪芭就係平時雪芭嘅味,味道比雪糕淡可以中和翻,下面係脆餅同牛奶粉,mix埋雪糕或者雪芭都幾好食👍🏻👍🏻Drink竹炭鮮奶咖啡☕️黑色嘅latte好啱打卡,飲落幾香滑🖤🖤熱帶水果茶🍹酸酸甜甜,好熱帶氣息,好啱夏天飲☀️☀️
Side Dish
海膽雪糕•清酒冰🍶🍧
海膽雪糕·清酒冰
Drink
竹炭鮮奶咖啡☕️
黑色嘅latte好啱打卡,飲落幾香滑🖤🖤
竹炭鮮奶咖啡
熱帶水果茶🍹
酸酸甜甜,好熱帶氣息,好啱夏天飲☀️☀️
熱帶水果茶