早幾年同朋友嚟過一次覺得唔錯, 早兩日車車又突然想食西班牙菜, 於是就約埋朋友今晚再戰Casamigos, 睇下係味仲係咁正先! 一入到餐廳已經知道一定仲係咁好食, 事關都係坐滿哂, 上次係坐入面, 今次車車就揀左坐外面嘅位置, 涼涼地幾舒服!⭐HOKKAIDO SCALLOP CEVICHE帶子厚肉鮮甜juicy, 配搭清新嘅醬汁, 三文魚子同魚子醬, 食落帶點咸咸香香, 十分開胃⭐TORTILLA de PATATAS西班牙薯仔蛋餅係必食之一, 雞蛋包住滿滿嘅材料, 咬落去口感相當豐富⭐SUCKLING PIG 1/4另一款必點嘅一定係西班牙炸乳豬仔, 因為要等嘅關係, 想食嘅朋友仔一定要預早order啊! 外皮香脆可口, 肉質鮮嫩, 油香滿滿好juicy!⭐CHORIZO GNOCCHI薯仔粉係車車好喜歡嘅食物, 食落去軟糯口感, 配上番茄醬超好味!⭐CHURROS正餐食飽飽又點少得甜品呢, CHURROS一定要食啦! 熱辣辣新鮮炸起, 外脆內軟, 沾上用朱古力同士多啤梨整嘅醬汁, 食落微酸微甜, 甜而不膩

⭐HOKKAIDO SCALLOP CEVICHE

⭐TORTILLA de PATATAS