招聘中
$19,000-$21,000
月薪
- 銅鑼灣|The Old Book Store -▪️啤酒炸魚全日早餐除咗有炸魚🐟,仲有煙肉🥓、薯餅🥔、大啡菇🍄‍🟫、蕃茄🍅、炒蛋🥚等,好豐富▪️咸蛋黃香茅雞翼🐔雞翼裹滿咸蛋黃醬,咸蛋黃味道濃郁,仲保留咗啲咸蛋黃粒粒,夠晒惹味▪️鵪鶉蛋肉鬆比蕯🍕Pizza邊邊好脆,配上鵪鶉蛋、滿滿嘅肉鬆同芝士🧀,食落鹹鹹甜甜,好新穎嘅配搭▪️日式豬軟骨配失傳已久自家製豬油炒飯🐷大大件豬軟骨,煮得非常軟腍又入味,而豬油炒飯都唔會話好油膩嘅感覺▪️提拉米蘇奶蓋巴斯克芝士蛋糕🧀🍰巴斯克芝士蛋糕質地軟滑,中間仲要係流心狀態,而且芝士味道香濃▪️這件蛋糕是我的畫板🎨🍰有得玩又有得食🙆🏻‍♀️ 有一件全白色嘅蛋糕,同埋幾隻顏色嘅cream、糖珠、食用花🌸,可以用嚟喺白色蛋糕面畫畫✍🏻同裝飾。而切開入面係士多啤梨乳酪蛋糕,酸酸甜甜,好清新▪️士多啤梨玄米奶昔🍓🥛士多啤梨奶昔,飲落順滑,而上面嘅玄米茶奶蓋就好清香,兩樣嘢配埋一齊又幾夾▪️白痴戀人☕️面頭有粒棉花糖,仲有唔少朱古力醬🍫,好邪惡😈,但入口唔算太甜The Old Book Store by The So Lonely Club📍銅鑼灣謝斐道535號Tower 535地下1號
- 銅鑼灣|The Old Book Store -

這件蛋糕是我的畫板
這件蛋糕是我的畫板

▪️士多啤梨玄米奶昔🍓🥛

▪️白痴戀人☕️
士多啤梨玄米奶昔、白痴戀人

📍銅鑼灣謝斐道535號Tower 535地下1號舖
  • 這件蛋糕是我的畫板