2024-10-13
.#哈比四圍食 #觀塘 #觀塘美食 #重慶火鍋上星期Happy Friday去咗 #打邊爐 ,講到要坐得舒服食物種類多選擇,好自然會諗起 @unclefonghotpothk 🍲呢度嘅服務質素唔錯,而家餐廳做緊八周年優惠,全線菜單勁減,同埋全線免加一服務費,我哋一入座會送兩碗雪耳糖水,職員話係俾我哋滋潤一下會開胃啲😆🍲 麻辣+大骨滋補 鴛鴦鍋麻辣湯底我哋揀咗小辣,店員會加啲藥材湯,滾起之後好香,大骨滋補鍋 即係豬骨湯,食菜或者食菇菌類一流我哋都order咗好多嘢食😁有美國桶蠔超大隻、貴妃蚌、萵筍芯、嫩牛肉,真係入口超級嫩滑,亦都好重牛味、美國牛小排、海蝦、竹笙、潮汕牛丸、鵪鶉蛋,雖然我哋叫咗好多款式嘅嘢食,但係全部都可以選擇order半份,所以叫咗好多款都唔怕食唔晒通常打完邊爐之後亦都會成浸味,好彩餐廳門口有一部智能火鍋除味機,只要轉一兩個圈,就可以去除打邊爐留喺衣物上嘅味道➡️ 方叔叔重慶老火鍋 (創紀之城五期(apm)) (觀塘)觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)5樓L5-2號舖
#哈比四圍食 #觀塘 #觀塘美食 #重慶火鍋
🍲 麻辣+大骨滋補 鴛鴦鍋