以前佢仲響Lan Kwai Fong 0個邊我好like ga,食物好味,價錢划算,$40 都唔洗有埋甜品。搬左去閣麟街都係第一次食,係食lunch。12:50pm 去到等位,籌號120 (2位),明明聽到佢叫118 (2位) 跟住就skip 左,去左121 (2位),同佢講,佢就不斷話唔知,佢只係跟佢手上張紙叫。你唔需要不斷講唔知發生咩事,只需要跟返我個籌就ok la,係咪?叫到籌唔等於有得坐,入到去,原來只係企響一張未埋單但個樣似就食完的枱旁等。地方又窄人又多,我地等人0既無咩位企,被等0個個亦都唔好意思,俾人望住晒咁食。結果,我地等到籌號121 都坐低左,我地都未坐得低~等到人地走,明明睇住個女仔想起身,個嬸嬸仲衝埋去隔離張枱執野,咁d 位又好窄,個女仔就唯有繼續坐,等佢執完先走得,咪我地3 個等佢一個law。食左蕃茄肥牛米線,肥牛一d 都唔肥,個感覺只係將一d 普通牛肉切到好薄,d味好似煲湯d 牛肉咁,一係佢就真係肥牛,但over cooked law...個湯都ok,蕃茄好明顯係臨「畢」落碗先烚左一烚,咁生,個感覺係d 蕃茄同個蕃茄湯好似係互不相識咁。甜品係燉蛋,hmm...

甜品係燉蛋,hmm...我都唔知點形容,有d 甜味的pudding law,亦都無燉蛋的質感,好散。如果玩「味分高下」矇眼試食,我一定講唔出呢個係燉蛋。

呢餐要$43 ,絕對唔抵,早知行上d 食蘭芳園~