2020-08-15
Nuttea奶蓋同普通茶飲奶蓋真係好好好好唔同!佢哋唔加牛奶又唔加奶精,非常健康🤩乳糖不耐症同埋素食者都可以飲到奶蓋🤤環境店內環境俾人感覺好舒服,有動物、堅果、樹同花嘅裝飾,除咗提醒大家五大堅果缺一不可,佢哋亦都好注重環境同動物保護絕對係良心企業!!一定會支持伯爵朱古力堅果奶蓋茶$46第一次飲緊係飲佢哋招牌伯爵朱古力堅果奶蓋!!呢杯雖然價錢偏貴,但成杯都真才實料,一個人飲會好飽,兩個人些牙就啱啱好啦🤤店鋪準備嘅奶蓋鏟真係好cute(*'▽'*)食咗一啖奶蓋就feel到滿滿榛子味,超級幸福嘅感覺>< 茶底嘅朱古力同埋伯爵味都好濃好夾好足料!!奶蓋真係忍唔住一啖接一啖,健康嘅奶蓋食多幾啖都冇乜罪惡感呀下次一定會再試其他口味,但呢杯都好想飲多次><><好難揀呀💛💛💛舖頭依家都陸續開咗好多分店大家一定要落力支持🌰💛💛
伯爵朱古力堅果奶蓋茶$46
伯爵朱古力堅果奶蓋茶