2019-06-11 87 瀏覽
今日收左工黎到銅鑼灣,唔知食咩好。友人介紹左呢間餐廳,真係非常之好食,一試便愛上。首先緊係試呢道既開胃菜,涼拌木耳,非常之出名,口感滑順,可降血脂與膽固醇功效,食落馬上胃口大開。之後叫多兩碗牛肉麵同咪紅燒牛肉麵,湯底非常清甜,加小小芫荽,非常野味,啲牛肉簡直冠軍之冠,一啲都唔肥膩,入口即溶,味道重好好,重有麵底非常爽口,口感一流,而且非常大碗同抵食,最岩我呢啲肥仔食量大。跟住叫多個烤雞翼,上面有一啲秘製味料,非常之好味,而且又唔會好油膩。世界級好味。最後叫多個烤羊排,真係無得輸,非常之好味,點小小醬油,再點小小香味粉,真係一試便愛上。食完之後好想快啲再黎食過,食幾多次都唔厭,真係好好味,而且交通非常方便,係銅鑼灣黎講價錢一啲都唔貴。份量又多。真心一定要黎試下。