2008-04-05 6 瀏覽
星期四晚, 清明節前夕收左工, 打算同老婆食餐\好少少的, 於是再來維苑呢間維苑我以前都幫襯過幾次, 食物一般, 但地方唔錯環境係元朗西餐\廳來講, 確實幾ok的起碼卡位夠多, 大家都坐得舒服, 但除此之外, 並無其他可取之處睇完印刷精美既餐\牌之後, 揀左一個安格斯牛小排$83 六成熟另外一個大蝦牛柳餐\ $88 五成熟餐\湯夠熱, 另外麵包亦夠熱, 塗上牛油, 好食主菜來啦安格斯牛小排, 兩條上, 超多筋, 結果我食左一條半, 咬到牙都軟, 放棄左, 只係食晒配菜既著條, 椰菜同粟米(相片內的小碟, 就係咬唔到既筋)大蝦牛柳, 牛柳好\"林\" 因為落左超多鬆肉粉, 搞到好似食緊濕水麵包甘, 大蝦亦係霉的, 所以老婆食左一口蝦肉, 亦無再食落去餐\茶- 凍檸茶, ok招呼- 超渣坐低無人俾水, 之後叫佢\一杯凍水同一杯熱水, 來左一杯熱水之後就無左影到我地叫餐\飲時同佢\反映D食物質素好差, 侍應居然同我講, 台上有意見表, 叫我自己填, 今時今日甘既服務態度真係....因為我食緊個所謂安格斯牛扒做緊PROMOTE, 所以有同等價值既現金券送, 但我無要, 因為打算以後都唔再
星期四晚, 清明節前夕
收左工, 打算同老婆食餐\好少少的, 於是再來維苑
呢間維苑我以前都幫襯過幾次, 食物一般, 但地方唔錯

環境係元朗西餐\廳來講, 確實幾ok的
起碼卡位夠多, 大家都坐得舒服,
但除此之外, 並無其他可取之處

睇完印刷精美既餐\牌之後,
揀左一個安格斯牛小排$83 六成熟
另外一個大蝦牛柳餐\ $88 五成熟

餐\湯夠熱, 另外麵包亦夠熱, 塗上牛油, 好食
主菜來啦

餐\茶- 凍檸茶, ok

招呼- 超渣

因為我食緊個所謂安格斯牛扒做緊PROMOTE, 所以有同等價值既現金券送, 但我無要, 因為打算以後都唔再來幫襯甘差既餐\廳