2018-02-02
係觀塘區,Return Coffee House 絕對絕對係我會比好高評價嘅餐廳之一!我最鍾意嘅係佢哋嘅latte ,曾經有問過佢哋可唔可以轉skim milk(怕肥嘛)佢哋話冇。不過可能就係因為呢個原因,佢嘅latte 特別好飲👍🏽 可以話同其他咖啡連鎖店根本無得比!絕對唔係誇張!因為杯咖啡,通常係你用餐完之後,佢先會送上,咖啡夠熱,係其中一個冇得輸嘅要點。同埋佢好就好在,佢唔苦又唔會帶酸味!所以佢杯latte 係值⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!佢嘅主食都好好味㗎!同埋要讚一讚佢哋 - 會考慮到素食人士!因為之前黎呢間餐廳,佢一係牛、一係豬、一係雞,素食人士根本就冇選擇。不過後來,佢除咗加咗素嘅選擇之外,佢仲整理咗menu 食物嘅類別 : 有pasta,risotto,sandwich,All Day Breakfast⋯⋯ (相比起之前,佢個menu 唔係麵就係飯)依家個menu 太眾化咗好多!抵讚!👍🏽