聞說香港僅存嘅鐵皮大排檔~決定去根記試下佢地嘅秘製豬扒同雞翼,雞翼有3隻全部剪開一半,就咁睇好似幾大隻😂聽講出前一丁話有得揀味,不過果度除左兩公婆仲有個亞叔,態度真係令你咩都唔會再問佢,坐邊 食咩 餐飲 都唔係咁想同佢講野,仲要一路食住煙~一碗麵餐$44 豬扒係有醃過嘅,但我覺得細塊左啲,雞翼同豬扒都未至於好驚喜,出前一丁亦冇問我要咩味,奶茶完全冇奶咁,唔得👎,好彩我揀忌廉 🙈睇住佢麵係用火水爐煮,豬扒都係石油氣爐炸豬扒同雞翼嘅,其他餸就用返火水爐煎嘅。見食評話世一⋯⋯唔難食都唔特別好食,只係一塊有醃過嘅炸豬扒🤷🏻‍♀️諗住天氣涼涼地試下,價錢同茶餐廳一樣,但係態度唔好又唔特別好食,坐又一定唔會係好坐,咁嘅大排檔真係冇咩必要留低。
聞說香港僅存嘅鐵皮大排檔~