2024-05-07 3264 瀏覽
#chuchu食在中環 #chuchu食在上環📍 COA亞洲No.1酒吧‼️之前見到朋友星期五六去排成2個鐘,就打消左去飲下嘅念頭,不過🐷同朋友平日咁啱食飯見到即刻過去用app排隊,食食下其實已經到,不過staff call左🐷留枱,食完飯啱啱好,等多一張就到,唔洗10分鐘左右就入去了!入到去果然名不虛傳,環境好chill 💡佢哋用nota Q排隊,不過就一定要即場scan code(因為佢個qr code會reload),大家可以去scan完先係附近食啲嘢!—————————————————————❣️Ancho Highball $128SALTED PLUM• TEQUILA BLANCO - ANCHO CHILE • HOUSE GUAVA SODA第一啖有fruity嘅味道,墨西哥名物安丘辣椒,唔辣但會有辣辣哋嘅感覺比較peppery,好有創意,幾好飲!.❣️La Paloma $128WORM SALT • TEQUILA • MEZCAL •GRAPEFRUIT CORDIAL • LIME • LE GRAPEFRUIT SODA比較fresh,唔會太strong,比較易入
#chuchu食在中環 #chuchu食在上環
📍 COA

入到去果然名不虛傳,環境好chill

❣️Ancho Highball $128

❣️La Paloma $128
比較fresh,唔會太strong,比較易入口,加上杯口用左worm salt所以飲落會咸咸哋

💬 比起中環好多酒吧性價比高,又冇伏!如果唔係要排隊,一定成日嚟!

不專業評分
👅好味指數: 8.5/10
💰性價比: 9/10
👍🏻推薦: 9/10
—————————————————————
🏡地址: COA (中環)
中環善慶街6-10號華善樓地舖
🕑營業時間: 18:00-01:00(星期一休息🚫)
#chuchu飲酒
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie