2009-09-01
記得上次同朋友去勝香園之後,行過呢度,佢話呢度果d漢堡好正,所以今日黎到附近就揀呢度食午餐,佢有個360克安格斯牛肉漢堡,不過以我咁既食量都係叫個180克好了,跟餐可以有埋飲品同埋薯角或洋蔥圈,我要左薯角薯角就比較普通而且份量都偏少不過對我黎講可能仲好,因為午餐習慣食得少野,個包真係好鬼大個,大到我要首先食左入面既生菜同埋蕃茄如果唔係咬唔倒,塊漢堡即叫即煎熱辣辣,咬落去好多肉汁,如果用差唔多價錢既漢堡比較呢度都算我食過最好食既一間。呢度幫襯既有差唔多一半都係外國人,d員工英文都唔錯,不過佢地無單接但仲有客係度食緊野既時候傾計傾到粗口橫飛,雖然係我個人角度呢d唔算服務差,係接侍上其實仲算幾周到對客人都幾有禮貌,不過我諗總會有人介意,希望佢地自己自覺改下啦,下次再黎試第二樣。好彩只係食180克,如果食360克真係唔知點放入口,仲有肯定食唔晒