2011-10-09
在Houston食過差不多10次,因在附近找不到比它更好的西餐了,當然,對一间餐廳和其食物的要求應該和它的價錢成正比,不可能俾70蚊想食和牛吧!這裡的午餐任你叫邊款都唔差,68至98蚊倒,餐湯不是求其的芡水,面包又暖又軟,主菜如肉眼扒,蟹肉汉堡,Ribs都好好。牛扒唔係嗰D拿到冧而冇味的貨式,而係steak house嗰種炭燒牛扒,好值!(切記,它只收你68蚊).配菜如飯,意粉,薯蓉都不馬虎。Ribs比好多大舖好的多,什么什么阿Ruby和Tony都行埋一邊。今日試咗他的炭燒牛脷帶給我無限驚喜,有炭香,咸香,唔肥膩,唔'show"。間你服未?另外佢既厨師推介有一款羊膝,好得!希望它能維持落去,好嘢自然會有人欣賞。装修和招呼都舒服,在這舊區簡直你奇葩.雖然有時會有些少失手,如湯唔夠熱,紅豆冰仲有粒冰糖未熔哂.不過OK喇, 因為服務態度好
另外佢既厨師推介有一款羊膝,好得!
希望它能維持落去,好嘢自然會有人欣賞。
装修和招呼都舒服,在這舊區簡直你奇葩.