2017-04-16 71 瀏覽
今日搵朋友聚舊,路過尼間好特別嘅餐廳,起初以為係酒莊,原黎系好特別嘅西餐廳,分上下2層,一入去已經感受到工作人員好有禮貌地主動打招呼,帶位。然後介紹今日新鮮主打菜式。尼個美國一口牛粒,選料上乘、烹飪調出好特別嘅風味,牛好有牛味,煎到四面金香,七成熟,咬落會食到新鮮牛汁,好有嚼頭,黑椒味、好正👍新鮮海膽就食得多喇、尼個燒海膽多士就真係第一次食,多士好脆,加左海膽一齊燒就更加美味,海膽的野味出曬黎,一齊食唔會漏,又特別,尼個係比選菜式之一吖👍我一世人最愛就係燒鰻魚,但係尼間鰻魚燒得特別好味,醬汁多,而且燒到外皮係脆的,裡面肉就好嫩滑、而且勁大條,勁滑,厚度岩岩好,真係超級喜愛吖,下次都會再幫襯的水蜜桃蘇打都好正!好解渴,水蜜桃味好濃,好好飲✌️🤗
燒海膽多士
日式鰻魚
水蜜桃蘇打都好正!好解渴,水蜜桃味好濃,好好飲✌️🤗
水蜜桃蘇打
2017-04-14