2021-12-20
每次經過茶木,出邊都排隊排到傻咗,聽講樂富嗰間冇乜人,今日終於去咗試下。果然,去到真係唔使排隊,可能加上落雨嘅關係,一入去就已經有位👍🏻🍴古早紅燒牛肉拌麵🍴 $74我一向比較喜歡食拌麵多個湯麵😌果然冇令我失望,拌麵俾湯麵嘅幼,唔會太林,仲有腐皮卷同鴨血同溏心蛋附上,都幾滿足,唔會只係食牛肉麵咁寡😌🍴紅燒牛頰肉麵🍴 $80 牛頰肉好林,之前食過西餐果d,陣味好騷,食完一次唔敢再叫,但呢個完全冇騷味,吸哂紅燒湯底👍🏻正👍🏻🍴青蘋果蜜糖磚塊🍴 $88超級大份嘅甜品!之前見過人食,到自己食真係會食唔哂😆焦糖味嘅雪糕,再配上青蘋果嘅cream,仲有幾塊牛油果🥑入面仲有d麵包,旁邊有生果,有爆谷,好豐富,但青蘋果味唔算好濃。實在太飽,如果有4個人share會更好🙌🏻🍴 脆脆黑糖瀑布珍珠奶茶🍴 $44之前睇過廣告,就係因為呢個廣告牌吸引咗入嚟食😄上面有跟三粒芋圓🤣好好食,記得食埋邊邊d朱古力,好邪惡😆d珍珠夠煙韌,唔會好硬👍🏻總括來講,呢間茶木人唔算多,坐得都算舒服,座位都好寬敞,比較似一間Cafe👍🏻
🍴古早紅燒牛肉拌麵🍴 $74
🍴紅燒牛頰肉麵🍴 $80