(非會員)
2009-02-04 29 瀏覽
前幾晚同女友慶祝生日,簡左老富昌,我都係第一次黎,上到去waiter安排左我地坐室內,我比佢地個酒櫃吸引住,一閃一閃甘,格外有fee1,加上室內柔和既光線,真係好舒服入正題,原來佢地drink依家做緊haPPy hour~紅白既house wine都有,我同我女友叫左兩杯紅酒,都5錯,甘叫野食~佢地餐廳d waiter都好nice甘講解佢地個餐牌~佢地3道菜就218,四道都係238~差20蚊就可以食埋甜品,真係正~之後waiter仲大力推介左佢地既生蠔,見佢講到甘正~就試左4pic,又真係好正!!一隻都係廿幾蚊,抵食!蠔完之後就到頭盤,我地叫左個田螺同Pama ham~2個都好好~之後souP就叫左個Mushroom and daily soup~都好飲~最重要夠熱!5會話凍~之後最期待既主菜啦!Risstto prawn同羊架~個飯真係一流!隻大蝦真係好大隻~羊架個汁好好味~甜甜地甘,羊架叫左4x熟~d肉汁好豐富,加埋d汁~真係令人回味!!到甜品啦,個經理知我女友生日,特意為我地送上驚喜,係個心太軟蛋糕上插左支煙花,又請我地飲多杯紅酒,佢真係好nice,好似叫a roy~好多謝佢~仲

~好多謝佢~仲有個甜品都值得推介~
總括黎講,e間餐廳十分5錯,waiter同經理都十分nice~環境又好,我會多d黎食野~
  • 生蠔
  • Risstto