2020-12-23 141 瀏覽
這間COMMA CAFe 店舖位於旺角登打士街!店舖環境都唔錯!坐落感覺都好舒適!用來打咭都好適合!.瑪德蓮蛋糕朱古力芭菲TOAST Box白桃蘇打焦糖瑪琪雅朶.T0AST BOX賣相都好吸引!份量十足!放滿唔同味道嘅雪糕😋😋😋!TOAST BOX入面搽咗咸咸甜甜嘅牛油同埋蜜糖!增加麵包嘅味道!食入口好好味!再食埋放滿整個TOAST Box嘅雪糕真係好有滿足感😙😙😙!.朱古力芭菲呢杯芭菲睇見都好想食😋😋😋!可以一次食到幾款嘅食物!真係好開心!真係睇得吓!好軟滑嘅雪糕!香脆嘅餅干!好好味嘅朱古力條!真係好正嘅配答👍👍👍!.瑪德蓮嘅蛋糕好特別嘅蛋糕🤔🤔🤔!賣相都唔錯!內軟外脆!口感都唔錯!又唔會好甜!味道恰恰好!.白桃梳打飲入口好清香嘅白桃味😙😙😙!又唔會好甜!味道恰恰好!.*價錢一般!食物同埋環境都算唔錯*
瑪德蓮蛋糕

朱古力芭菲

瑪德蓮嘅蛋糕

*價錢一般!食物同埋環境都算唔錯*

2020-12-21
15 分鐘 (堂食)