2018-07-19 99 瀏覽
同朋友喺圓方睇完戲之後,就落左黎食甜品睇到display既蛋糕都已經心心眼不過圓方呢間方店無咸食既,只有甜品仲有既係呢度係半自助形式既,睇岩揀好就去counter落單,之後再等ok之後自己拎店內亦有提供冷水同熱水俾人客自己斟用我呢日就揀左杯抹茶芭菲黎嘆下賣相已經好吸引!!抹茶雪糕軟滑,抹茶味濃,配上既紅豆蓉不過甜,白玉煙韌,抹茶蕨餅更加係無得輸,食完真係好滿足而朋友就要左杯焙茶芭菲,望落都好正好豐富呀,試左啲佢既焙茶雪糕,同抹茶一樣都係香滑濃郁除左芭菲之外,我地仲要左份烘茶卷蛋一齊share焙茶卷蛋有好濃既焙茶香,蛋糕軟綿,焙茶忌廉打得細滑~水準甚高個抹茶蕨餅真係好正,所以最後都忍唔住手買左盒返歸,等屋企人都可以試下,同佢地一齊開心share------------------------------食物質素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最優)價格水平:💰💰💰(5💰最貴)環境裝修:✨✨✨(5✨最好)服務態度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)整體評分:❤❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)------------------------------
同朋友喺圓方睇完戲之後,就落左黎食甜品

睇到display既蛋糕都已經心心眼

不過圓方呢間方店無咸食既,只有甜品

店內亦有提供冷水同熱水俾人客自己斟用

我呢日就揀左杯抹茶芭菲黎嘆下

賣相已經好吸引!!

除左芭菲之外,我地仲要左份烘茶卷蛋一齊share

食物質素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最優)
價格水平:💰💰💰(5💰最貴)
環境裝修:✨✨✨(5✨最好)
服務態度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)
整體評分:❤❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)
是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)
下午茶