2010-07-14 66 瀏覽
有日突然好想買d 好野比自己食, 想起好耐無食dark chocolate truffle, 想起elements 既 la maison, 放工就自己一個人走黎呢度...我一向鍾情truffle, 縱然店員介紹praline, 我都係比較喜歡truffle. 原本只係諗住買10粒, 店員提議買box, 有15粒, 都好丫~ 一日食一粒可以食15日 不過當然最後唔洗15日就食晒了~ truffle 質感適中, 放係雪櫃既生果格保存得剛好. 再豪一次的話(不論價錢or 甜品quota), 我都會再黎呢度~by the way, 佢地提供一個保冷袋, 夏天帶飯盒返工用呢個非常好呢!

滿滿的truffle, 好甜美的感覺
仲有幾粒praline
packing
2010-06-29
外賣自取
$394 (其他)
滿滿的truffle, 好甜美的感覺
仲有幾粒praline