2022-07-09
好多年前喺京都食過勁好食,超難忘。見到佢喺香港開咗就去試吓🥩京都勝牛雙味套餐 (翼板及菲力) (6.8/10) $198 🥩吉列牛一上到枱明顯過熟,中間係medium,頭尾部份接近well done🥲通常吉列牛都會生啲上,俾客人喺鐵板上自行加熱,不過似乎佢哋冇考慮過呢點🥹牛嘅部位本身都比較瘦,所以咁熟嘅情況下難免會鞋,翼板部位就稍為好啲。值得一讚係佢有各式嘅調味料俾你,個人幾鍾意黑松露鹽🥳🍵紅豆宇治冰抹茶 (4/10)🍵做緊優惠加$6就有杯嘢飲,可惜佢真係勁甜,冇乜抹茶味,飲咗一半就放棄🥲埋單嘅時候同店員講開,佢竟然主動唔收嘢飲錢,仲話有其他客人反映過同樣問題,會改善下紅豆嘅貨源。嗰幾蚊事少,但呢個服務態度真係值得一讚!整體食物質素同價錢唔相符,感覺係掛住過江龍嘅招牌賺錢。喺香港食吉列牛我推薦💛秘💛
🍵紅豆宇治冰抹茶 (4/10)🍵