2021-04-15 519 瀏覽
之前都講過小妹係個焙茶控🤭 見到la famille又出左新口味 其中一個係京都焙茶 咁我梗係要去試試佢啦🤗禁岩2位朋友仔係4月之星🥳 就買左2個蛋糕仔慶祝下啦~~💚京都焙茶$65 蛋糕面係用焙茶製成嘅奶凍 旁邊嘅朱古力醬係用咗宇治抹茶粉黎整🤤 蛋糕當然係焙茶味既戚風蛋糕啦 食到入面有驚喜 入面有幾粒黑糖麻薯 煙煙韌韌加埋蛋糕既茶香 很不錯呀😋👍🏻💖法國玫瑰$54 未食已經聞到佢既玫瑰香味🌹有啲人可能唔鍾意因為覺得好似食緊hand cream咁😂 但我就OK😌 不過佢個cream就有啲多 最後都係撩走佢 食哂啲蛋糕就算~整體來說 戚風蛋糕唔易整 整得禁靚真係好有心機 仲要味道都好好 同埋佢細細個可以一次試到唔同味 用黎慶祝生日影下相又唔怕食唔哂呢😋 特別推薦焙茶味呀哈哈🥳
禁岩2位朋友仔係4月之星🥳 就買左2個蛋糕仔慶祝下啦~~
💚京都焙茶$65

💖法國玫瑰$54