2022-06-16
好開心燒烤堂又開分店啦😆🙌🏻今次仲要係喺旺角仲方便👍🏻一知道有新分店即刻就預約咗同班friend嚟食😋😋第一次食係喺尖沙咀,食過真係返唔到轉頭,又大份又抵食,重點係真係好好味!🤤一齊食嘅朋友只會有讚冇彈😄次次都吹水瘋狂吸入,食成過千蚊🤣🤣今次一行4個女仔🧍♀️星期56日去食夜晚真係記得whatsapp book枱🙌🏻一坐底,嗰個已經自動波叫嘢食,基本上佢張紙上面寫嘅10大必食都一定要試❤️😋👍🏻次次去親我都一定要叫荔枝豚肉串!世一🌟荔枝勁Juicy配上豬肉🤤超正😍仲有牛類既都必食,好嫩,係貴價牛😆今次試咗和牛、牛小排、牛舌心,入口即溶👍🏻👍🏻👍🏻泰式鹽燒馬友魚都好好味😋啲肉勁嫩,食唔停口🥰當然唔少得我最愛嘅黑糖菠蘿🍍完全唔明白點解可以有咁甜嘅菠蘿🤤🤤解油膩一流!今次仲試咗好多唔同嘅嘢😆冇一樣野唔好食,係好好好好食🤣🤣🤣叫得太多影唔晒,睇單最實際🙈第一次食既人跟住我張單食實冇衰!我話既❤️❤️❤️基本上一個月都要食一次😛😌要做到變熟客hahahahaha🌟🌟💪🏻💪🏻💪🏻