餐廳: 燒肉石田屋 (世貿中心)
資訊:

2023-09-18 3714 瀏覽
如題,好失望,但唔只一樣野失望先講落單,入座時會提供menu,但落單用QR Code,玩咩?快餐店?加一服務費都過百時你叫我QR code落單?😦然後明明間餐廳已經唔多款式嘅食物,都可以冇貨講緊係佢嘅signature神戶牛得1頁3款食物然後有2樣都冇神戶牛西冷冇,神戶牛小排冇,signature 都冇咁認真唔需要嚟食🙄之後到牛脂,食燒肉最怕黐底,但你唔俾牛脂我我明和牛多油,黐底機會唔大,但我會燒菜咖嘛?燒完菜個爐咪冇油咪黐咯講緊係你個職員代燒都黐,即係唔係我問題😟食物質素正常,薄燒牛油感強啲,牛排就咬口勁啲,最貴嘅嗰啲選擇都做唔到入口即溶職員服務正常,但餐廳質素唔值得食貴野呀突然記起,入座時張枱有明顯油漬未抺好啲食物懷疑連牌都唔夠俾,有啲肉有寫係咩有啲又冇份量亦都好少,講緊叫咗咁多,埋單都唔飽肚
如題,好失望,但唔只一樣野失望
加一服務費都過百時你叫我QR code落單?😦

然後明明間餐廳已經唔多款式嘅食物,都可以冇貨
講緊係佢嘅signature神戶牛得1頁3款食物
然後有2樣都冇

之後到牛脂,食燒肉最怕黐底,但你唔俾牛脂我
講緊係你個職員代燒都黐,即係唔係我問題😟

職員服務正常,但餐廳質素唔值得食貴野

呀突然記起,入座時張枱有明顯油漬未抺好
啲食物懷疑連牌都唔夠俾,有啲肉有寫係咩有啲又冇

份量亦都好少,講緊叫咗咁多,埋單都唔飽肚
石田屋5點盛