2024-10-16
荃灣大陂坊新開咗間雞煲火鍋任食嘅餐廳,晚市時段唔使$200就可以吃到飽~餐廳新開環境企理舒服,夠晒光猛,感覺都好整潔入座後可以自由選擇烤魚/雞煲,之後再打邊爐,食物飲品選擇多元化,全部都可以係自助區拎雞煲小辣小麻, 份量好多,雞件啖啖肉又夠入味,香料亦爆得好香,單單係雞煲已經好出色!之後可以加椰子雞湯做湯底打邊爐,各式各樣嘅肉類、丸類、海鮮、蔬菜都有好少見呢啲平價雞煲火鍋店有得任食海鮮,蟶子仔、沙白同大蝦都有,質素仲唔差添!連牛肉都有手切鮮牛同肥牛片2款,食幾多攞幾多!個人推介呢度嘅生餃同皇帝菜,皇帝菜出面好少地方有供應,而餃子就係自家製,味道同平時食開嘅好唔同,調味啱啱好,每隻仲好飽滿添~飲品方面,除咗指定啤酒同汽水任飲外,仲有幾款特色茶飲選擇,誠意之選~🍹火龍果香桃茶🍹香橙檸檬茶🍹冷泡烏龍茶最後仲有多款雪糕選擇,好有傳統港式元素,味道同兒時食到嘅一樣!
餐廳新開環境企理舒服,夠晒光猛,感覺都好整潔
連牛肉都有手切鮮牛同肥牛片2款,食幾多攞幾多!
🍹火龍果香桃茶
🍹香橙檸檬茶