2016-10-04
夜晚9點,3個人黎食吾洗等即刻有位。 上次來食咗個窩夫同埋蜜糖吐司,兩個人食到好飽咁走,雖然窩夫的味道一般,但吐司簡直一試難忘,所以今次特登帶其他朋友一嚐滋味。今次今次叫咗一個珍寶吐司$78,蜜糖嘅味道滲入吐司裹面,所以好入味,夠甜👍🏻👍🏻而且吐司焗得啱啱好,外面夠脆裹面又鬆軟。重點係份量十分大,配有三球雪糕真真真係好抵食🙀如果一個人食嘅話就太過膩啦,可能細食人士會食吾曬,如果2個人share👫,再叫多杯飲品就夠啦✔️另外我一直好奇甜品鋪點解有撈麵$52,仲要配士多啤梨芒果古朱力,所以最後叫咗一份朱古力撈麵。原來撈麵係可麗餅皮/班戟皮整嘅,將餅皮切成一條條的確好有創意,味道確實不錯。可惜忌廉多,而其他醬料太少,食食下有啲乾,份量就少咗啲🙊不過甘有創意嘅甜品值得一試話說個waiter着住對人字拖都幾搞笑,個樣懶洋洋,冇乜精神,不過服務都幾好