2022-08-06 975 瀏覽
一向都知道添好運D阿姐服務態度好一般,今日終於見識到,話說午市想去北角添好運食點心,入到去問店員有冇位? 女店員叫我和女兒去兩個好迫的位搭枱,和隔離枱相連的,我們不想坐得咁近,同時見到附近有張枱正準備埋軍,所以不搭枱,我和女兒已經行番去門口附近打算等這張打算埋單的枱,但沒想到剛才的女店員很生氣並大聲責備:「你吾坐冇位架啦!」「冇其他位俾你坐!」「你吾坐就出番去!」其實另一張枱已經埋咗單,又沒有人在等2人枱,但這女店員很生氣叫我們行開,完全沒有一點態度和禮貌可言。最後我另一位店員叫我入去坐己埋單的2人枱,但已經沒有心情叫野食,寧願去另一間餐廳食好過.添好運這位樓面員工,完全不懂尊重人客,希望這個員工可以反醒一下。同時亦讓管理層了解到有這樣的員工幫你們趕客。
2022-07-31
  • 雪山义燒包