住附近見到蘭杜街有個女仔派傳單,但唔見間餐廳!原來屈咗入巷仔先見到,夠晒隱世。見到牌board寫HAPPY HOUR 由3:30至7:00PM, 「特長」開心時光又幾好喎!仲趕得切啤啤佢就即刻點咗個$88/set, 有生啤1杯+3串串燒,真心抵!性價比讚!· 生啤 4揀1揀咗大路SAPPORO,可以揀ORION黑啤,或者少爺手工啤,之前飲過佢經典淡愛爾蘭都正嘅,下次支持吓本地啤先!· 串燒 10揀3 全部串燒即叫即燒,呢個價食到雞中翼(單點要$38㗎)、雞軟骨、雞頸、雞尾,送酒好夾!菜類我哋食咗蘆筍、秋葵,仲有青椒仔呀、翠玉瓜、冬菇、甜薯揀,參D去set度平衡吓口感唔錯。見老板侍應都好熱情,點知連D客都一樣,坐BAR枱冇耐已經識晒左右兩邊嘅酒友,鍾意呢種氣氛同人情味嘅應該會like。而家追蹤「Grill & Chill」IG同收藏OpenRice有得送精選小食或飲品啵!哈哈已領取優惠!

· 生啤 4揀1

· 串燒 10揀3