2019-05-14 712 瀏覽
公眾假期冇地方去,上網睇下有咩新餐廳。見到尼間小店,燒烤無煙任食。其實之前都想去觀塘個區個D試。今日就同老婆去試下。地點其實唔係好就腳,因為可能咁當日晏就去唔太多人。小店經營好在就係服務好 態度親切。姐姐幫手開爐,就去凍櫃自己揀串燒去燒。款式其實唔係太多,雞,牛,豬,羊,丸,腸同埋冬姑,蔬菜。當然我覺得雞腎同冬菇係最好食。因為調味汁有三款比你揀;燒汁,沙嗲,韓式辣汁 自己茶黎燒。另外如果唔夠味,都有六款調味料,鹽,孜然粉,味鹽,其他唔鬼記得。因為我落孜然多。野飲方面唔太多款,不過有百事同其他集排野飲。有啤酒既。如果食飽仲有雪米糍可以做甜品。晏就食黎講,2個鍾2個人148未加一,都ok ,不過款就真係少左D,同埋fill唔切串燒。(因為姐姐係廚房即場串)。不過老排好好,問有咩可以加。問我地意見,如果有多D菜就好!整體都幾好,會反食!另外清潔方面好好,每檯都有獨立車仔收集串燒串同方垃圾!廁所都好乾淨!!

整體都幾好,會反食!
2019-05-13