2022-11-29 397 瀏覽
【食物還好態度有待改善😢】經過銅鑼灣唔知食咩好,朋友話食過呢間幾好,所以就試吓🙈喺門口仲見到佢有食物推廣優惠、信用卡優惠!可惜食完之後真係有少少失望🥲.🍴滋味三重奏套餐佢係一個限時推廣,大概$388包一大盤老壇酸菜魚、蜜桃咕嚕肉、鮮肉小籠包,聽落幾抵食🈹酸菜魚嘅份量都幾多,都幾辣🌶味道一般,但係上碟嗰陣都唔算太熱…蜜桃咕嚕肉幾好食😚好多蜜桃🍑小籠包皮薄,餡多👍一咬開仲爆汁!小籠包掂😆.🍴 鳳尾蝦卷味道幾好,可惜炸得有啲OVER,一上碟佢已經好燶😓賣相有待改善。講真食落去係有少少苦苦地…如果唔計苦味,味道都真係可以🤣.👩‍🍳員工態度有待改善,可能同人手不足有關。店員應該有70%時間處理外賣單😂見到客人係門口一陣,都係就咁俾張MENU你睇下有冇野啱食,然後繼續處理佢啲外賣單,完全係趕客感覺。到坐低又真係就咁發悔氣咁抌個MENU俾你,服務真係完全有待改善。.💡平日夜晚去比較少人,真係想座幾耐都得👍-💎推介指數: 💎 (小籠包唔錯)💡性價比:✨🍴ENCORE指數: 0-
🍴滋味三重奏套餐
🍴 鳳尾蝦卷
💡平日夜晚去比較少人,真係想座幾耐都得👍
💎推介指數: 💎 (小籠包唔錯)
💡性價比:✨
🍴ENCORE指數: 0