2020-11-10 797 瀏覽
鋪面睇落唔錯,工業風cafe,座位都夠多,🥴不過看來人手好不足。理解黃店多人支持,出面排隊既時候,🤕已經見到枱面積左一堆外賣未處理。其實排隊既十個人都無,而且一直見有客人食完出黎,😥可惜既係一直無人手去執枱。Lunch set價錢算合理美式醬烤豬肋骨伴薯條 $78🤥份量比想像中細....而且係豬肋骨黎,即使係女仔都應該唔夠食。。肉質唔錯,粗薯條有點淋,但重點都係果句,份量有點少👉🏿👈🏿香煎厚切豬扒伴薯角 $78🙌🏿話說等依碟真係太耐了朋友已經慢慢食住等我,食到所淨無幾都未等到,隔離枱遲入我地既都差唔多食完了😢好彩同店員催一催單之後,就上菜了Menu sell 有自家既夏威夷芥末醬,🥺但係得幾滴,好難食出個醬咩味喎....不過豬扒的確幾厚肉,肉質都唔會太乾.🙏🏿最後,希望店舖可以加番啲人手,顧客既就餐experience 都好重要,同埋寧願佢賣貴少少,加番啲份量

Lunch set價錢算合理

美式醬烤豬肋骨伴薯條 $78

香煎厚切豬扒伴薯角 $78
🙌🏿話說等依碟真係太耐了
好彩同店員催一催單之後,就上菜了
不過豬扒的確幾厚肉,肉質都唔會太乾

午餐