2022-09-20 312 瀏覽
🏡CoHee ☕️《粉嶺》😟😟未試過去一間cafe 咁差體驗😰見錦田果個店幾多好評 今次前粉嶺裁判法院新開嘅分店 就黎試吓 係歷史建築入面係幾有feel的🏡 去果日爆晒場 不過佢有得留電話有位之後會打比你🥹本身都覺得幾好一入到去似茶樓咁嘈 枱與枱之間好密 🥵不過重點係4點45之前入到去 但全場得一個waitress 落單 執枱 叫左佢落單話等等之後 過左好耐先得閒理我哋 然後同我地講5點已經截咗單..得返咖啡同甜品…What? 首先有冇同我哋講幾截單 同埋係冇人幫我哋落單搞到過晒時間….真係O爆嘴🥲 最後叫左一件roll cake 同兩杯咖啡但d 咖啡等左成半粒鐘先有 很差的體驗🤬 野食幾好都冇用喇😵安排太差了
🏡CoHee ☕️《粉嶺》

😟😟未試過去一間cafe 咁差體驗😰