2019-01-16 143 瀏覽
陪她去大角咀睇示範單位,明明食完午飯,她點都要行過黎旺角,話要試新開嘅人氣飲品喎!個個女人都係咁,是但啦陪下她。好彩條龍唔係長否則我實拖她走!排左十分鐘唔夠已行到去收銀位!不過點完杯野後要等幾十個號碼,唉,惟有周圍行下先。逛左十五分鐘左右再行返去,杯野飲終於到手,她點左虎虎生風厚鮮奶,話係大、細珍珠撈埋黑糖一齊,加入鮮奶,再加濃厚鮮奶打成稠身放喺面!不過唔明點解個稠奶喺面,但又要搖匀先飲... ...飲落都係甜嘅奶,她猛話好飲,又話黑糖味香濃,又話大、細珍珠好咬口... ... 我個人覺得,都可以啦,咪又係杯甜奶,但係而家啲野飲成三十蚊杯都幾貴,仲要兩個人前後十分鐘不夠就一陣風咁飲哂杯野。不過只要她開聲,我點都會盡量陪她的。

2019-01-06
25 分鐘 (外賣自取)