2023-01-11
2023-01-10打卡一流嘅paste cafe☕️同媽媽去咗葵芳食下午茶👩💼帶媽媽再訪ROSIE😀餐廳裝修文青木系風格店員安排我哋坐大圓枱好闊落🥰主打係佢哋嘅特色咖啡😌可用手機落單📱柚子胡椒汁青口大管粉,138蚊碟💰賣相好吸引有五大隻青口,好貼心起埋肉,每隻肉質都肥美鮮甜,大管麵口感煙硬身,醬汁食到有微微柚子胡椒味,唔錯嘅新菜式🥳慢煮雞肉白松露意大利飯,138蚊碟💰慢煮雞肉切到一粒粒,擺盤好有心思,而松露飯味道香濃,煮到好滑溜嘅口味,個人好推薦喜歡食意大利飯嘅朋友😍蝦多士,跟餐+20蚊份💰炸過鮮蝦同多士,香氣撲鼻,蝦肉鮮甜爽彈,塗上香甜牛油更惹味,必加嘅小食之一🍤藍水母,68蚊杯💰杯咖啡用咗天空藍做主色,感覺好特別,打卡一流,飲入口都係嘅鮮奶咖啡,味道幾好☁️☁️短笛咖啡,32蚊杯💰短笛咖啡有心思拉花嘅奶泡,非常精緻,味道好濃郁☕️整體環境絕對適同朋友打卡,聊天嘅好地方😀服務正常有介紹菜式😙食物味道幾好,份量正常,每道菜式擺盤都好有心思,打卡一流,會再幫襯 @Rosiehongkong 試吓其他新咖啡☕️🥳#ROSIE#柚子胡椒汁青口大管粉#慢煮雞肉白松露意大利飯#蝦多士#藍水母#短笛咖啡
打卡一流嘅paste cafe☕️
慢煮雞肉白松露意大利飯,138蚊碟💰
蝦多士,跟餐+20蚊份💰
藍水母,68蚊杯💰
短笛咖啡,32蚊杯💰
短笛咖啡有心思拉花嘅奶泡,非常精緻,味道好濃郁☕️
整體環境絕對適同朋友打卡,聊天嘅好地方😀
服務正常有介紹菜式😙
#ROSIE