2024-05-11 89 瀏覽
我哋今次嚟到荃灣千色搵嘢食🥢,呢度有荃灣天橋網絡駁住,無論乜嘢天氣都好方便⛅️。我哋就揀咗一間日式創新料理,主打fusion風嘅獨家特色卷物🎌。舖頭係開放式設計,感覺開陽,又有居酒屋feel🍶。.🥗龍卷風沙律($48)爽脆嘅蔬菜沙律,配埋豐富嘅調味真係夠晒香口👅。蟹柳絲配埋辣味沙律醬味道夠晒濃郁,而且仲有薯片碎、蟹籽脆卜卜嘅口感💥,令到成個沙律一啲都唔單調。.🎏搖滾樂($110)賣相好吸引鰻魚控😍!一片片嘅蒲燒鰻魚,食落味道好香。而下面嘅卷物亦都好夾鰻魚,既有濃郁嘅忌廉芝士加強綿滑口感🧀,亦都有脆脆帶出燒鰻魚嘅香口感覺。.🍤金龍卷($98)呢個賣相就都好吸引,除咗有三文魚,仲有超長嘅炸蝦卷😆!食落除咗三文魚嘅油花香味,仲有沙律醬嘅濃郁感覺,最後配埋炸蝦嘅脆口🫦,一啖裏面食到多重口感,好滿足。.💥雜錦天婦羅($88)全部都新鮮炸起,夠晒脆卜卜🔥!天婦羅炸蝦大大隻,食落超級酥脆,配埋天婦羅汁味道好夾🦐。迷你番薯食落甜香軟綿,外層炸皮令到番薯更加香口,甜甜鹹鹹嘅配搭好味🍠。釀秋葵好夠特色,秋葵濕潤嘅口感配埋天婦羅嘅脆口,好特別😝。

🥗龍卷風沙律($48)

🎏搖滾樂($110)
🍤金龍卷($98)

💥雜錦天婦羅($88)